Onze vereniging draait bijna volledig op de inzet van vrijwilligers, ze zijn onmisbaar.
We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwiilligers.
Iedereen, die onze club een warm hart toedraagt en een paar uurtjes per maand tijd wil vrijmaken om mee te helpen, is welkom!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures bij vv Harkstede:

HOOFDTRAINER A-SELECTIE 2021/2022 (zaterdag)

We zoeken een hoofdtrainer voor de A-selectie, deze bestaat uit ongeveer 17-19 spelers. Het team speelt in de 5e klasse, traint op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 - 21:30 uur en speelt competitiewedstrijden op zaterdagmiddag om 14:00 of 14:30 uur. De selectie van Harkstede bestaat grotendeels uit spelers uit eigen opleiding.

Functieomschrijving:

• De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van de eerste selectie
  • De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in samenwerking met de leider(s) en de technische commissie (VTC)
  • De hoofdtrainer verzorgt de trainingen op de dinsdag en donderdag avonden en coacht het eerste elftal tijdens wedstrijden op de zaterdagmiddag
  • De hoofdtrainer vertegenwoordigt de eerste selectie van de vv Harkstede zowel intern (VTC) als extern (pers) en is daarbij een ambassadeur voor de hele vereniging

Profiel:

• De hoofdtrainer is minimaal in het bezit van het trainersdiploma KNVB TC 3, en heeft ervaring op het gebied van coaching, opleiden, begeleiding en trainingen
  • De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en zichzelf verder te ontwikkelen. Hij stelt in samenwerking met de leiders en de Technische Commissie (VTC) een selectie samen uit de beschikbare spelers (huidige selectie + nieuwe JO 19 junioren)
  • De hoofdtrainer heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie en plezier samen opgaan
  • Daarbij wordt nagestreefd minimaal te spelen op 4e – 5e klasse niveau
  • De hoofdtrainer communiceert gemakkelijk en eerlijk met spelers, begeleiding en overige betrokkenen
  • De hoofdtrainer toont betrokkenheid bij de hele vereniging

Sollicitatie-informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Landman via 06-51703690.
De motivatiebrief met cv ontvangen wij graag voor 26 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SCHEIDSRECHTER-COÖRDINATOR JEUGD (zaterdag)

• Organiseren van scheidsrechter voor Jeugd-wedstrijden
  • Onderhoudt het scheidsrechterbestand, o.a. door het stimuleren en aanbieden van van opleidingen
  • Regelt informatieavonden en/of overlegmomenten voor de scheidsrechters

Ben jij:

• Organisatorisch en communicatief sterk
  • Bereikbaar per telefoon en mail
  • Digitaal onderlegd en geïteresseerd in arbitrage?

Neem dan contact op met:
Harrie Venhuizen
Tel:   06-30761724

KANTINEMEDEWERKERS

Functieomschrijving:

• Uitvoering van alle voorkomende cateringwerkzaamheden in onze kantine, de Voltreffer.
  • Op speeldagen teams voorzien van tfruit/koffie/hee/limonade

Tijdsinvestering: altijd in overleg. Het betreft de donderdagavond en
de wedstrijddagen op zaterdag en/of zondag en oefenwedstrijden.
We streven er naar te werken in bloktijden, bijvoorbeeld van 8:00 - 11:00 / 11:00 - 13:00 uur, etc.

Ben jij enthousiast en hou jij ervan het mensen naar de zin te maken?

Informatie en aanmelden:
mobiel/app:
Marjolijn Jongens 0642092854
Yvonne Grimme 0651919885

end faq

Als er geen vacature is die je aanspreekt, maar je wilt wel graag iets doen voor de vereninging,
kun je het Aanmeldformulier invullen.