11-10-2014 ZNC MP2 - Harkstede MP2 (2-11)

Vandaag was het eindelijk zover MP2 had zijn alle eerste voetbalwedstrijd. De jongens waren wat gespannen, wat ging er gebeuren. In de auto en op een ander voetbalveld spelen dan dat ze gewend waren.
In de kleedkamer werden de shirts, broekjes en sokken uitgedeeld. Ouders waren druk bezig de kinderen in de kleren aan het hijsen. De gezichten van de jongens stonden wat strakker dan normaal.
Toen iedereen de kleren aan had en het veld op mocht waren ze allemaal niet meer te houden.
Marc heeft voor de wedstrijd een praatje gehouden en de heren gingen los.
Al gauw werd het eerste doelpunt gescoord en het tweede en het derde. Ik hoorde de jongetjes van de tegenpartij nog zeggen wij gaan echt nog wel winnen...
In de pauze kreeg iedereen wat ranja en ze konden er allemaal weer tegen aan. Er werd mooi over gespeeld, het was eigenlijk helemaal niet zulk kluitjes voetbal.
Iedereen in het team heeft een keer gescoord. Ze hebben de wedstrijd met 11 - 2 gewonnen van VV Zuidbroek MP2’