• Sleutel etc halen bij het bekende adres
  • Limekleurige polo dragen is wenselijk > deze krijg je van ons
  • Koffie zetten > hele kan water (boven in) 1 plastic beker koffie of 2 bruine scheppen
  • Bestuurskamer voorzien van koffie/koffiemelk en suiker/koelkast bijvullen
  • Alles wat naar bestuurskamer gaat op kassa > eigen gebruik >1 kan koffie is 12 x eigengebruik/ 1 fles fris is 8x eigengebruik
  • Indien nodig de koelkasten achter de bar bijvullen. Denk ook aan snoep aanvullen
  • Als er iets wordt geopend (koffiemeld/appelsap oid) een datum op het pak schrijven
  • Ook overgebleven gehaktballen moeten van een datum worden voorzien >dit is verplicht!
  • Als frisdrank/frituurspullen op zijn > massagekamer kijken >ook op bord noteren in keuken
  • Achter de bar  liggen 2 mappen > kassainstructies >wedstrijdprogramma
  • Fluitjes mogen niet gestapeld worden
  • Voordat het rust is > ranja/thee (2 grote theezakjes en 1 plastic bekertje vol suikerklontjes)klaarzetten > plastic kan >400cc ranja > aanvullen met water tot 2000cc
  • Bekertes in houders en vullen met ranja > zaterdagdienst haalt dit 5 min voor de rust op
  • Lege flessen > in lege kratten achter in magazijn
  • Spullen van frituren goed schoonmaken > afzuiger aan tijdens frituren
  • Magnetron schoonmaken na gebruik
  • Gehaktballen bereiden (10 min ontdooien in magnetron met plastic erom), zie formulier in keuken
  • Als tostihouders zeer smerig zijn > mag een nacht in sop liggen
  • Aangebroken diepvriesspullen > dichtplakken of knopen en in vriezer doen
  • Prullebakken leegmaken > zakken in container doen
  • Voor eet bestellingen kun je het beste "verloting" bonnen gebruiken > op de ene schrijf je de bestelling en andere geef je aan klant > en reken meteen met klant af > als bestelling
  • klaar is roep je nummer om
  • Mensen met voetbalschoenen mogen niet in de kantine
  • Tap schoonmaken met een sopje
  • Fust afsluiten > kraantje dicht > hendel omhoog
  • In map achter de bar > dagomzet invullen > geld tellen > samen met geld inleveren
  • Controleer alle deuren voor je pand verlaat

     

    Eten en Drinken trainers/leiders/zaterdagdienst/kantinemedewerkers:

    • Trainers/leiders > 1 a 2 consumpties > uit bestuurskamer
    • Scheidsrechters > 1 a 2 consumpties > uit bestuurskamer > in de rust consumpties > klaarzetten met thee/ranja en 1 gehaktbal/tosti ná de wedstrijd
    • Zaterdagdienst > redelijkerwijs eten en drinken
    • Kantinedienst vrijwilligers > redelijkerwijs eten en drinken Dit alles sla je aan op "eigen gebruik" op de kassa