Puntenaantal gelijk? Dit geeft de doorslag

Vanaf seizoen 2017/'18 is de bepaling van de rangorde in de competities deels aangepast.
Waar er voorheen in veel gevallen beslissingswedstrijden gespeeld werden, geldt vanaf dit seizoen dat zowel
in categorie A als in categorie B de rangorde wordt bepaald door het doelsaldo.

Onder 7 t/m 11 teams uitslagen nu ook via Wedstrijdzaken-app!

Alle Onder 7 t/m Onder 11 teams stappen op 1 februari 2018 over op het invoeren van de uitslagen
via de Wedstrijdzaken-app. Vanaf dan, kun je niet meer iinvoeren via Sportlink Club.

Deze aanpassing is een logisch gevolg van de invoering van het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF)
aan de start van dit seizoen. Nu veel teams de voordelen ervaren van het ‘mobiel’ verwerken van uitslagen
wordt dit mobiele gemak ook uitgebreid naar de lagere leeftijdscategorieën.

Spelerspasfoto invoeren op de app na 1 november!

Geen juiste pasfoto op je spelerspas?
Tot 1 november kunnen de teammanagers via de Wedstrijdzaken-app de foto’s
van alle teamleden wijzigen.

Wijzigen na 1 november gaat via KNVB Assist Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen.
KNVB Assist Contact is voor deze vragen te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0343 – 499 004.

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat het een goedgelijkende foto is. (voldoende contrast en niet van te grote afstand)

Voetbal.nl / Wedstrijdzaken app !

Als voetballer betekent dit dat je inloggegevens gekoppeld zijn aan je team, wil je team informatie, standen en je wedstrijdprogramma zien dan dient je inlog-emailadres dezelfde te zijn als bij vv Harkstede in Sportlink staat.

Alle leiders (teammanagers) en/of traininer-coaches gaan in het nieuwe seizoen gebruik maken van het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF), welke in de app Wedstrijdzaken zit. Om teamleiders en trainers toegang te geven tot deze app moeten het persoonlijke account gekoppeld worden aan het juiste e-mailadres. Indien leiders en trainers niet kunnen inloggen dien ze met de secretaris Albert Koers contact op te nemen via mail, bellen of app om de juiste gegevens door te geven.

Klik Hier voor een instructie- filmpje...

De nieuwe Voetbal.nl app en de Wedstrijdzaken app zijn in de Google en Apple app-stores te downloaden.

(28-08-2017)

Spelregelbewijs

Het is voor jeugdspelers geboren in 1999 verplicht om het KNVB spelregelbewijs te halen voor 1 september. Zonder dit spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd.
De betreffende spelers worden hiervan op de hoogte gesteld door de KNVB. Het bewijs kun je halen door de toets te doen op Voetbal Masterz!

Heb je hulp nodig bij het inloggen, spelregelkennis etc neem dan contact op
met met je leiders. Het is ook voor elk ander spelend lid leuk om de spelregelkennis te testen, dit kan op de website van Voetmasterz.nl

of Albert Koers:
tel: 050-4042803     06-36181267