EHBO
Gedurende het toernooi zijn er EHBO-medewerkers aanwezig. Deze kun je vinden in de buurt
van de wedstrijdleiding.

Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is te vinden aan de rechterkant van het clubgebouw.
Graag 15 minuten voor afvang van het speelschema melden bij de wedstrijdleiding.
Deze is voor de onder 7 teams bij de MP velden en voor alle andere teams
aan de rechterkant van het clubgebouw.
Hier kun je ook terecht met alle vragen en/of opmerkingen mbt het toernooi.
Betreffende het "voetbalgebeuren" heeft alleen de leider/coach de bevoegdheid eventuele
geschillen te bespreken met de wedstrijdleiding. Na de wedstrijden geven de scheidsrechters
zo spoedig mogelijk de uitslagen van de wedstrijden door aan de wedstrijdleiding.
Voor aanvang van de wedstrijden worden de teams en het betreffende speelveld omgeroepen
door de wedstrijdleiding.

Kleedkamers en wasgelegenheid
Vanwege de vele teams wordt voor het omkleden van de onderbouw-teams (O6 tm O13)  gebruik
gemaakt van de tent naast het clubgebouw. We verzoeken de spelers de kleding en tassen tijdens het
toernooi mee te nemen naar het veld, omdat we beperkte kleedruimte hebben!
Daarom is het ook aan te bevelen dat de spelers (t/m O11) gekleed en op het toernooi te laten verschijnen.
Houdt waardevolle spullen bij je en/of zorg zelf voor voldoende toezicht daarop.
De organisatie stelt zich in geen geval aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van
persoonlijke eigendommen!
Douchen kan na afloop in de kleedkamers, hiervoor hangt een schema op de deuren van de kleedkamers.
We verwachten wel dat het netjes wordt  achtergelaten want na jou komen er weer andere teams.

AFVAL!
Laat geen rommel in de kleedkamer of op de velden slingeren, er staan voldoende afvalbakken. Laten we het met zijn allen netjes houden!

PARKEREN
Op de openbare weg nabij de accommodatie is parkeren niet toegestaan.
Aan de achterzijde van het sportpark is een groot parkeerveld welke te bereiken is via de Hamweg en dan de afslag naar de Donkerslaan te nemen.
Graag de instructies van parkeer- en verkeersregelaars opvolgen en houd rekening met de buurtbewoners. De fiets kan worden geparkeerd bij de ingang van het sportpark.

TIPS
Lees het wedstrijdreglement goed door!
Neem reserveshirts, hesjes en reservespeelbal mee!
Geef het goeie voorbeeld en moedig onze jeugd positief aan en val de arbitrage niet af.
Honden zijn niet toegestaan op het terrein!
Voor ieder team is er een schaal fruit, er is een ranjekoe en een waterpunt met gekoeld water.
Bidons of andere flesjes kunnen hier worden gevuld