De vv Harkstede is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een hoofdtrainer voor haar A-selectie.
De A-selectie bestaat uit ongeveer 15-18 spelers. Het eerste team speelt momenteel in de 5e klasse zaterdag maar heeft de ambitie structureel in de 4e klasse te spelen. Het team traint op de dinsdag- en donderdagavond van 20.00 - 21.30 uur en speelt haar competitiewedstrijden op de zaterdagmiddag om 14.00 of 14.30 uur.
De selectie van de vv Harkstede bestaat grotendeels uit spelers uit eigen opleiding. Met een JO19- en 2 JO17-teams wil de vereniging deze lijn graag voortzetten. Deze teams spelen doorgaans op 1e klasse niveau.
De jeugd en jeugdtrainers van de vv Harkstede werken met het VTON-platform.

Profiel van de hoofdtrainer:

• Je bent in bezit van minimaal UEFA C/TC3-diploma of vergelijkbaar niveau;
  • Je hebt ervaring in het trainen van (jeugd)selectieteams;
  • Je bent gericht op ontwikkeling, prestatie en plezier;
  • Je toont betrokkenheid bij de hele vereniging en hebt een belangrijke rol in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden: je kunt goed samenwerken en goed communiceren;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en zorgt voor een positief klimaat voor de spelers.

Sollicitatie:

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw reactie via een motivatie-brief en CV
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Paul Boxum 0651661248