Richtlijnen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

We willen als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom moeten we er met elkaar voor zorgen dat we ons houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden. 
Het verscherpen van de maatregelen van 10 juli tot 13 augustus hebben voor voetbal geen gevolgen
Lees verder voor de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.

Om het veld: Houd je aan de 1,5 m afstand voor om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel.

Versoepelingen senioren
Met ingang van 26 juni is het voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.

Kleedkamers/douches: Vanaf 5 juni mogen de kleedkamers en douches gebruikt worden.

Wedstrijdprogramma: Voor de jeugd is de Regiocup, die is duurt van 5 t/m 26 juni.

Verruimingen kantine:
Kantine is open tot 2 uur na de laatstgespeelde wedstrijd met beperkt assortiment! Er mogen binnen gasten ontvangen worden, namelijk zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht nemende. En zoek een vaste zitplek nadat je hebt bestelt, niet blijven rondlopen!

Publiek weer toegestaan
Vanaf 26 juni is het ook weer toegestaan publiek toe te laten bij training en wedstrijden. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Publiek mag dus ook langs het veld staan.

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Klik Hier voor meer vragen over Coronavirus en voetbal...

We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.


Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

(24-06-2021)