Richtlijnen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

We willen als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom moeten we er met elkaar voor zorgen dat we ons houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden.
Hieronder volgen de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.

Op en om het veld: Houd je aan de instructies en aangebrachte looplijnen voor op en om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel. Iedereen boven 18 jaar houden 1,5 m afstand. We wijzen elkaar erop als de 1,5 m niet in acht wordt genomen.

Kleedkamers: Bij thuiswedstrijden kleden alle jeugdleden zich thuis om. Er kan niet gedoucht worden. Ouders worden verzocht de kleedkamer niet te betreden. Dit geldt ook voor bezoekende teams. Op de wedstrijddag vangt de leider de tegenstander op bij de ingang. Je wijst ze de weg en vertelt ze over de geldende regels. Bij de trainingen blijven de kleedkamers gesloten.

Wedstrijdprogramma: De wedstrijden worden zo verspreiden dat we niet meer dan 2 wedstrijden tegelijk hebben of vlak achter elkaar. Dit kan leiden tot wijzigingen in het programma.

Wedstrijdbespreking: De bespreking vindt niet in de kleedkamers plaats. We doen een beroep op de coach om buiten een andere plek te zoeken.

Uitwedstrijden: Bij vervoer in de auto moet iedereen boven 13 jaar een mondkapje dragen (behalve als iedereen uit hetzelfde gezin komt). Als leider en speler laat je je informeren over de regels van de vereniging die je bezoekt (website)

Voor bezoekers/supporters: Vermijd drukte. Geforceerd stemgeluid langs de lijn is niet toegestaan.

Kantine en Terras:

De sluitingstijden van de kantine zijn:
Donderdag om 23.00u.
Zaterdag: bij jeugdwedstrijden een uur na de laatste wedstrijd, na Harkstede 1 om 18.00u
Zondag: na Harkstede 2 om 14.00u

• Desinfecteer je handen als je binnen komt
  • Er is een nieuwe in-en uitgang gecreëerd, zodat het in en uitgaande publiek elkaar niet tegenkomt
  • Er zijn looplijnen aangebracht
  • In de kantine zijn alleen zitplaatsen, totaal 25. Als die bezet zijn ga je naar buiten. Schuif niet met stoelen en tafels.
  • We zijn verplicht om te vragen of je je wilt registreren op het daarvoor bestemde formulier
  • Er zijn geen zitplaatsen aan de bar
  • Er worden geen gefrituurde snacks aangeboden.
  • Het terras zal voorzien zijn van tenten met een koffieverkooppunt
  • Voor iedereen boven de 18 geldt de 1,5 meter-regel, zowel in de kantine als op het terras
  • Bij het toiletbezoek mag er slecht één persoon tegelijk naar binnen
  • Voor het toiletbezoek dient men buiten om de kantine heen te lopen
  • Betaal contactloos

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Bestuurskamer: De bestuurskamer blijft gesloten tijdens jeugdwedstrijden.

We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.

Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

(04-09-2020)