Richtlijnen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

Helaas is de overheid genoodzaakt om vanaf 28 november 5:00u nieuwe maatregelen in te stellen, omdat de situatie in de ziekenhuizen zeer ernstig is. Lees verder voor de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.

Accomodatie:
Na 17:00 uur moet de sportaccomodatie dicht zijn, dat wil zeggen dat er na 17u geen trainingen en wedstrijden zijn.
Publiek is niet welkom bij de trainingen en wedstrijden. Een uitzondering geldt voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden.
Voor sporters vanaf 18 jaar is een Corona Toegangs Bewijs vereist voor de binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine en het buitenterras.

Kantine:
• voor alle personen van 18 jaar en ouder is tijdens het verblijf in de kantine een coronabewijs (CTB) verplicht!
vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine

Corona Toegangs Bewijs:
Bij de ingang van het complex wordt volgens de regels gecontroleerd op een CTB van sporters vanaf 18 jaar. Sporters die gevaccineerd zijn of een testbewijs hebben krijgen een polsbandje, mensen zonder bewijs (zonder polsbandje) mogen het gebouw (binnenruimtes) niet in.

Uitzondering:: Vrijwilligers die functioneel aanwezig zijn hoeven geen CTB te tonen. zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders!

Begeleiding van bezoekende clubs:
Voor de bezoekende teams geldt dat, voor de onderbouw (t/m JO12) met 6 begeleiders (incl benodigde vervoerders) en bovenbouw en senioren (t/m JO19) met 8 begeleiders (incl benodigde vervoerders) op ons sportterrein worden toegelaten.

Begeleiding eigen teams bij uitwedstrijden: Bij vervoer in de auto moet iedereen boven 13 jaar een mondkapje dragen (behalve als iedereen uit hetzelfde gezin komt). Voor uitwedstrijden gelden benodigde vervoerders als begeleiders en hebben toegang tot het sportpark. Omdat we er niet vanuit mogen gaan dat bij andere clubs hetzelfde beleid geldt als bij vv Harkstede is het verstandig om je vooraf bij de betreffende club te laten informeren.(corona-link op app of website).

Klik Hier voor meer vragen over Coronavirus en voetbal...

Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Het is vervelend dat we deze maatregelen moeten nemen. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral zijn genomen om iedereen gezond te houden en het besmettingsgevaar zo klein mogelijk.

Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

(27-11-2021)