Opzegformulier Lidmaatschap

Met onderstaand formulier kunt je het lidmaatschap van vv Harkstede opzeggen

Opzeggen kan per de 1e van ieder volgend kwartaal (1 juli, 1 oktober, 1 januari of 1 april).
Per deze datum eindigt ook de contributiebetaling.

Nadat we je uitschrijving hebben ontvangen zullen we deze z.s.m. in behandeling nemen.
Je ontvangt een bevestiging van dit formulier.

Met dit formulier kunt je niet "overschrijven"!

NB: De velden met *  verplicht invullen aub!

Bijkomende voorwaarden opzegging Lidmaatschap.
Een opzegging wordt slechts geaccepteerd nadat het desbetreffende lid aan al zijn financiële verplichtingen (zoals contributie en boete) en onderstaande voorwaarden heeft voldaan.

Het persoonlijk inleveren van verenigings-eigendommen zoals: In bruikleen gegeven kleding zoals tenue, overige kleding en etc.
- Tassen, ballen en waterzakken etc.
- Eventueel overige in bruikleen gegeven goederen.

De code is hoofdlettergevoelig!

Je gegevens zullen met zorgvuldigheid worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt
met uitzondering van het kader van voetbalvereniging vv Harkstede en de voetbalbond KNVB!

NB: Als het niet lukt om het formulier te verzenden, kunt u deze gegevens ook mailen naar secretaris@vvharkstede.nl