De meisjes van MC1 en hun leiders zijn ter ere van een voetbaltoernooi met hemelvaart op Texel door een drietal ouders in een outfit gestoken. De meisjes en leiders danken Kapsalon Deiana, Fam de Roos en fam Toonen.

Supermarkt Coop Bekkema heeft het meisjesteam B1 in een nieuw tenue gestoken. (30-11-2011)
Een primeur is het shirt, wat een specifiek damesmodel is.
Op bijgaande foto het sportieve meidenteam met links op de foto, met bloemen, Janet Feenstra,
mede-eigenaar van Coop Bekkema. Onze hartelijke dank gaat uit naar supermarkt, welke
een toegewijde sponsor is van onze vereniging.

Kapsalon Deiana nieuwe reclamebordsponsor 15-11-2011

Renato Deiana uit de Pastorietuin is eigenaar van Kapsalon Deiana in de Nieuwe Ebbingestraat 12 Groningen.
Het is een kapsalon voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Samen met Miranda en Jody verleent Renato met vakmanschap en klantvriendelijkheid een goede service.
Zie voor meer informatie de website van de kapsalon, www.kapsalondeiana.nl
Er kan online een afspraak worden gemaakt of telefonisch via 050-3182232

Partytent2rent nieuwe tenue-sponsor van Harkstede D2  (16-10-2011)

Er is weer een nieuwe tenue-sponsor voor Harkstede D2 en wel Partytent2rent.
Dit is een verhuurbedrijf van tenten met inrichting voor feesten en evenementen en is gevestigt op de Laan der Kruisheren 141.
Links op de foto Judith Carsouw, eigenaresse van Partytent2rent en voorzitter Monique van Klaveren. Verder hebben we een intentieverklaring om gebruik te maken van hun dienstenaanbod.
KLIK HIER voor de teamfoto...

Loodgietersbedrijf Abbring uit Scharmer nieuwe tenuesponsor voor Harkstede C1  (4-10-2011)

Abbring is tevens reclamebordsponsor bij vvHarkstede.
Het bedrijf heeft gekwalificeerde personeel in dienst voor alle voorkomende installatie-werkzaamheden.

Els van Santen Administratiekantoor uit Scharmer is de nieuwe tenuesponsor voor E1 en E2 (24-09-2011)

Het administratiekantoor verzorgt de volledige administratie voor het Midden- en Kleinbedrijf.
Wij zijn blij haar als nieuwe tenuesponsor binnen onze vereniging.
De tenues zijn voor 4 jaar aan dit team verbonden.

Tenuesponsor Juwelier Scheich steekt het 4e elftal in nieuwe tenue (24-09-2011)

Links op de foto Perry Slagter van Juwelier Scheich die dus ook de komende 3 jaar als sponsor aan het 4e is verbonden.

Sport2000 Nijeboer opnieuw voor 3 jaar tenuesponsor van A1
De verlenging van het sponsorschap is vergezeld gegaan van een nieuw volledig nieuw tenue.
Wij zijn hier erg blij mee en onze dank gaat uit naar Ben Nijeboer, geheel rechts op te teamfoto.
Sport2000 Nijeboer is gevestigd in het winkelcentrum Hoge Meren in Hoogezand.
Als lid kopen bij Sport2000 Nijeboer levert een korting op van 10%. Melden dat je lid bent van de vvHarkstede is voldoende,

Coöperatiefonds Rabobank steunt vv Harkstede
De jeugdafdeling van de voetbal vereniging Harkstede groeit hard. Om alle trainingen van de jeugd op
een verantwoorde en leuke manier te kunnen geven is er behoefte aan meer materiaal.
De Rabobank Stad en Midden Groningen heeft middels een bijdrage uit hun Coöperatiefonds de middelen
beschikbaar gesteld om twee nieuwe doeltjes en voetballen aan te kunnen schaffen.
Op de foto overhandigt de Rabobank ambassadeur van de regio Harkstede, Paul Stevens, de cheque aan de
jeugdcommissie van de voetbalvereniging.

Webshop Sportmaat

Sponsorgalerij