Sinterklaasfeest bij vv Harkstede

Het feest duurt tot 18:00 uur
Waar:    Kantine de Voltreffer
Voor wie:    JO7, JO8 en JO9
Aanmelden:    verplicht voor 28 november!

De Sint is weer in ons land en komt zaterdag 1 december bij onze voetbalclub op bezoek!
Alle kinderen zijn welkom vanaf 15:45 uur, om 16:00 komen de Sint en zijn Pieten.
Wanneer de Sint en zijn Pieten binnen zijn mogen de ouders hun kind achterlaten.
De teams worden begeleid door de leiders en trainers van de club.
We gaan sportief bezig, de kinderen mogen in hun sportkleding komen (zonder voetbalschoenen)
De kinderen krijgen een broodje hamburger en er zal geen gebrek zijn aan pepernoten.

Om 18.00 uur kunnen de ouders samen met de kinderen Sinterklaas uitzwaaien en hun kind weer mee naar huis nemen!

Voor woensdag 28 november aanmelden:
In verband met de planning en het inkopen van de cadootjes is aanmelden verplicht!
Aanmelden bij Cristel Prins via: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / app: 0644997075
Kinderen die niet aangemeld zijn, kunnen niet meedoen!