Beste deelnemende verenigingen en leden! We zijn blij om jullie (weer) te
mogen begroeten op het jeugdvoetbaltoernooi van vv Harkstede 2019.
We hopen er ook dit jaar weer een mooi voetbalfeest van te maken.

Dit jaar is het toernooi van de O7 aan het begin van de middagdag gepland, zodat het 's morgen minder druk is. Er is dit jaar gelukkig ook weer een meidentoernooi O15 jaar.

In het programmaboekje staat alleen de start en eindtijden van het speelschema. De wedstrijdschema's zullen bij aankomst bij de wedstrijdtafel worden uitgereikt. Dit is om te voorkomen dat er verkeerde schema's in omloop komen.
Als er tijdens de toernooidag vragen zijn, schiet dan één van de organisatieleden aan. We helpen je graag!

Om het toernooi tot een succes te maken, kunnen we ook dit jaar gelukkig weer een beroep doen op een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen is een toernooi van deze omvang niet te realiseren en willen we hen hartelijk bedankt voor jullie inzet.
In het programmaboekje, die alle meespelende teams hebben gekregen, staan een aantal advertenties van de sponsoren die vv Harkstede gedurende het afgelopen jaar hebben gesteund, waarvan sommigen specifiek voor dit toernooi.
Sponsoren, daarvoor veel dank!

Verder willen we alle teams, verenigingen, deelnemers en betrokkenen van jong tot oud een fantastische en sportieve voetbaldag toewensen!
Laten we er met z’n allen een succes van maken, waarbij het plezier en sportief gedrag voorop staat.

Toernooi-organisatie:
Albert Koers
Cees Hoek
Cristel Prins
Harrie Venhuizen
Linda Pleijendal
Linda de Vries
Marjolijn Jongens

Samenwerking 2 JOIN, Partytent2rent, EHBO Vereniging Schidlwolde, Verkeersregelaars Harkstede eo /Schildwoldeen Parkeerterrein: Dhr B. Nijburg.