Bezoek een wedstrijd van FC Groningen met kortingactie!

Als lid van het Amateurconvenant van FC Groningen bieden wij onze convenant clubs de mogelijkheid om enkele keren per seizoen met korting naar een thuiswedstrijd van FC Groningen te gaan.
Dit jaar verdelen wij de wedstrijden, uitgezonderd topwedstrijden, onder gemeenten. Bij de wedstrijd FC Groningen – RKC op zondag 7 november zijn de clubs uit de gemeente Midden-Groningen aan de beurt!

Zondag 7 november (aanvang 12.15 uur) speelt FC Groningen een thuiswedstrijd.
Voor deze wedstrijd kunnen alle leden van vv Harkstede tegen een gereduceerd tarief van €10,- een kaartje kopen.

Bestellen:

Elk lid kan twee kaarten bestellen dus ook gezellig een vriend of familielid meenemen of als teamuitje.
Dit houdt in dat jullie leden voor slechts tien euro een kaartje kunnen kopen. Dit kan via deze speciale pagina: https://tickets.fcgroningen.nl/initiative/Amateurconvenant-Gemeente-Midden-Groningen

Zondag 7 november 2021:
Fc Groningen - RKC
Aanvang om 20:00 uur

CORONACHECK-APP
Alle aanwezigen moeten voldoen aan de voorwaarden van de door de overheid gestelde CoronaCheck.
Zo kunnen supporters naar binnen bij een volledige vaccinatie of als ze negatief zijn getest op corona bij één v
an de locaties van www.testenvoortoegang.org. Een negatieve test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Bij een negatieve test of volledige vaccinatie kan een QR-code worden gedownload in de CoronaCheck-app.
Die code is samen met een geldig ID-bewijs en het e-ticket een vereiste om het stadion te betreden.

Problemen bij het bestellen, dan contact opnemen met:

tel: 050-404 28 03     06-361 812 67