Wanneer:   Vrijdag 9 juni van 18:00 - 20:00 uur
Voor wie:
  Inwoners van Harkstede en omgeving minmaal 15 jaar
Organisatie:   Jurgen Huizing & Mickey van der Heide

Ook dit jaar nodigen we alle inwoners van Scharmer, Woudbloem, Lageland en Harkstede uit om mee te doen met ons Stratenvoetbal-toernooi.
Bij het toernooi is het de bedoeling om de inwoners van Harkstede en omgeving, die niet in verenigingsverband actief zijn, naar het sportpark te lokken.
Om ze via voetbal met hun eigen straat te laten kennismaken en hun een gezellige avond aan te bieden na afloop van het toernooi.
Als afsluiting is altijd een spetterende feestavond!

Het Toernooi
De Straat-teams bestaan uit 7 personen van minimaal 15 jaar.
Als één straat geen team op de been kan brengen, dan mogen er straten
worden samengevoegd.
Alle spelregels staan onderaan vermeld.
Er wordt gestreden om de naar ons erelid vernoemde Aalderik Evenhuis bokaal!

Contactpersonen voor het Stratenvoetbal zijn:

De belangrijkste Spelregels zijn:

•     De minimale leeftijd is 15 jaar en er is geen onderscheid tussen man/vrouw.
  •     Er is 1 gastspeler per team in het veld toegestaan, deze mag niet woonachtig zijn in de
        straat van een ander deelnemend team.
  •     De spelers van een team moeten woonachtig zijn in dezelfde straat (combinatie)
  •     Er wordt met 7-tallen gespeeld.
  •     De wedstrijdduur is 11 minuten.
  •     Er wordt gespeeld op een half speelveld met pupillendoelen.
  •     Lichamelijk contact is in lichte mate toegestaan, slidings zijn niet toegestaan.
  •     Er wordt gespeeld zonder scheidsrechters, de aanvoerders zorgen voor naleving
        van de spelregels.
  •     We verzoeken de spelers om geen alcohol te drinken tussen de wedstrijden!
  •     We vertrouwen op sportief gedrag van iedereen.

end faq