Beste deelnemende verenigingen en leden! We zijn blij en trots jullie (weer) te mogen
begroeten op het jeugdvoetbaltoernooi van vv Harkstede 2016. We hopen er ook
dit jaar weer een groot voetbalfeest van te maken.

Evenals vorig jaar hebben we dit jaar een toernooi voor bijna alle leeftijdsgroepen die binnen onze club actief zijn op 1 dag kunnen plannen.

Om het toernooi tot een succes te maken, kunnen we ook dit jaar gelukkig weer een beroep
doen op een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen is een toernooi van deze omvang
niet te realiseren en willen we hen hiermee hartelijk bedanken.
In het programmaboekje staan een aantal advertenties van de sponsoren die vv Harkstede gedurende
het afgelopen jaar hebben gesteund, waarvan sommigen specifiek voor dit toernooi.
Sponsoren, daarvoor veel dank!

Naast de wedstrijdschema’s is in het programmaboekje ook andere belangrijke informatie te vinden.
Als er tijdens de toernooidag vragen zijn, schiet dan niet één van de organisatieleden
aan. We helpen graag!

Tot slot willen we alle teams, verenigingen, deelnemers en betrokkenen van jong tot oud
een fantastische en sportieve voetbaldag toewensen!
Laten we er met z’n allen een succes van maken, waarbij het plezier en sportief gedrag voorop staat.

Toernooi-organisatie:
Albert Koers