De loten-boekjes graag weer inleveren voor 5 november bij:
Edith Bolhuis

Doe mee aan de Grote Clubactie!

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens hen zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.
Ook dit jaar heeft de Jeugdcommissie het intiatief genomen om mee te doen met de Grote Clubactie!

Wanneer begint de verkoop?
De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2013 begint op zaterdag 13 september
Bij de vv Harkstede worden komende week de boekjes onder de jeugd verdeeld.
Ook dit jaar krijgt degene, die de meeste loten verkoopt een prijs!

Hoeveel kost een lot?
Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,40 naar de eigen vereniging.

Hoe kunnen mensen betalen?
De vv Harkstede verkoopt per machtiging. De koper vult eerst een intekenlijst in en hoeft nog niet te betalen. Via eenmalige machtiging krijgt de koper een bankafschrift met het lotnummer erop in plaats van een papieren lot.

Wanneer is de trekking?
De trekking van de Grote Clubactie loterij is op donderdag 27 november om 12:00 uur 2014.
Daarnaast is de trekkingsuitslag ook te raadplegen via de uitslagenlijn: 0900-258 22 28 (€ 0,35 per minuut).

Wat kunnen mensen winnen?
Net als vorig jaar zijn er weer fantastische prijzen weg te geven. De hoofdprijs is maar liefst € 100.000-.
Klik Hier voor meer info over de prijzen!

Verkoopwedstrijd Grote Clubactie:
Wij organiseren ook dit jaar weer een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Zij kunnen zich na het verkopen van de loten registreren op de website vd Grote Clubactie. De hoofdprijs is een Apple Ipad. Daarnaast zijn er diverse andere mooie prijzen te winnen zoals entreekaarten voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

NIEUW! Een pretpark-toegangskaart voor 20 verkochte loten
Verkoop je straks 20 of meer loten? Dan krijg je een gratis toegangskaart, geldig i.c.m. 1 volbetalende persoon, voor een van de volgende pretparken: Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

Inleveren van de boekjes
De boekjes graag weer inleveren voor 5 november bij:
Edith Bolhuis,
Agnesa van Laersingel 5
Harkstede

Bedankt voor het verkopen en kopen van de loten om de club te spekken, veel succes!