Harkstede 1 verliest met 2 - 0 van Engelbert 1!

Aanmelden Spokentocht niet meer mogelijk!

Wanneer:   Zaterdag 20 oktober
Vertrek:   op de fiets vanaf Hamstede (tijdstip volgt)
Voor wie:
  Voor alle jeugdleden
Organisatie:   Ecomotion

Met vv Harkstede griezelen in Kolham! Wie durft?
Vertrek is vanaf 19:30 uur bij Ecomotion in Kolham.
De tocht wordt gelopen in groepen van maximaal 6 personen.
Kinderen jonger van 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassen persoon.

De kosten:

• Voor jeugd t/m 15 jaar: € 3,- (incl. tocht, consumptie onderweg en griezelbroodje Knak)
  • Vanaf 16 jaar: € 10,- (incl. tocht, consumptie onderweg en soepbuffet)
    (vvH legt € 5,- pp bij)

Aanmelden is niet meer mogelijk:

Klik Hier voor meer info van Ecomotion...

Nieuwe teamfoto's 2018-2019!

De prachtige teamfoto's komen binnenstromen,
de nieuwste zijn van JO9-1, JO15-2 en JO17-1

Vrienden van vv Harkstede - Club van 50€

Je kunt voor €50,- voor een jaar lid worden, dan komt je naam op het bord te staan,
die in de kantine hangt. Aanmelden kan bij Menno Bentem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hiervan kunnen we leuke dingen faciliteren voor alle leden.

Team van de Week is Harkstede JO8-1

JO-8 1 van de vv Harkstede bestaat uit een 6-tal enthousiaste toppers waarvan er een aantal vorig jaar ook al samen hebben gevoetbald bij de JO-7 1. In het team hebben we Ruben, Tristan, Rik, Jisse, Tomas en Laurens. De overstap naar de JO-8 is best groot. Een groter veld, grotere doelen en 2x 20 minuten voetballen met een pauze van 10 minuten, i.p.v. 3 wedstrijdjes van 12 minuten op een klein veld met kleine doeltjes. Kortom, even wennen dus!

29 september 08:30 vv Helpman JO8-1 - vv Harkstede JO8-1 9-2

In alle vroegte verzamelden spelers met ouders en broertjes en zusjes voor de uitwedstrijd tegen Helpman. Aangezien onze aanvoerder Ruben deze week niet aanwezig kon zijn, en JO-8 slechts 6 spelers telt, moest er een vervanger worden toegevoegd om de wedstrijd überhaupt te kunnen spelen. Vanuit JO-7 was Benjamin bereid gevonden om ons die dag te komen versterken. Hartstikke mooi!

Eenmaal aangekomen bij de vv Helpman, kwamen voor een ietwat onaangename verrassing te staan: waar zijn de shirts? Deze waren de wedstrijd ervoor door de moeder van Tomas meegenomen, maar vader Willem die deze keer mee was, had geen tas met shirts bij zich! Maar al gauw werd er contact gelegd door Willem met het thuisfront en konden we op tijd aan de wedstrijd beginnen in het mooie vv Harkstede tenue.

We zijn de wedstrijd gestart met Tristan op de goal. Verder speelden Rik, Tomas, Jisse, Laurens en onze gastspeler Benjamin. Onze tegenstanders van vandaag waren groot, sterk en konden ook nog eens erg goed voetballen, dus het beloofde een zware wedstrijd te worden voor onze jongens.

Tristan moest duidelijk nog even wennen aan het keepen in het begin, en ook de jongens in het veld hadden het moeilijk. Hierdoor keken we al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Deze achterstand liep op tot 4-0 vlak voor rust. Maar toen was daar Tomas! Na een mooie uittrap van Tristan ging een verdediger van Helpman onder de bal door. Daar stond Tomas die de bal oppikte, op het doel afging en de bal vervolgens beheerst in het hoekje prikte. 1-4, en tevens de ruststand. Op naar de kleedkamer voor een welverdiend glaasje ranja.

De tweede helft gingen we van start met een andere keeper. Jisse trok de keeper handschoenen aan, en Tristan ging verder als veldspeler. Hoe hard de jongens ook hun best deden, de tegenstander was vandaag echt een maatje te groot. Helpman wist nog 5 doelpunten te maken, en Tristan maakte nog een fraaie treffer voor Harkstede. Uitslag; 9-2 verloren, maar wel heel hard gewerkt. De coaches waren in ieder geval tevreden. Op naar volgende week!

Namens de leiders van JO-8, Ferry

(7-10-2018)

Sponsornieuws tenuesponsoren!

Sinds het nieuwe sponsorplan van start is gegaan, loopt het aardig storm wat
tenue-sponsoren betreft. Vorige week is het 1e elftal in het nieuw gestoken:

• Tenue van de Hoofdsponsoren: 100% Voetbal (Hans Maatman) en 2JOIN (Arnoud van Nispen)
    Bedankt Hans Maatman en Arnoud van Nispen!
  • Sweatshirt van: Jeemz Domotica (Paul Boekweg) en MFT de Woldstreek (Theresia Menninga)
    Bedankt Paul Boekweg en Theresia Menninga!

Er is een nieuw hoofdsponsorcontract voor 3 jaar getekend door Hans Maatman
(100%Voetbal) en voorzitter Herman Schoenmakers (zie foto).

Er zijn meer bestellingen gedaan voor de tenue's van JO12, MO15, MO17.
Als de shirts klaar zijn voor de presentatie worden de sponsoren bekend gemaakt.

Alle sponsoren krijgen waar voor hun geld, ze krijgen, tijdens de winterstop, een uitnodiging
voor een avondvullend programma. En als blijk van waardering krijgen ze voor de paasdagen
een leuke attentie.

Op naar een prachtig seizoen waarin we elkaar ondersteunen.
Interesse om sponsor te worden?

(2-10-2018)

Wervingsactie: Vrijwilligers Gezocht!

Doe jij al iets voor onze club?

Wil je misschien eens een wedstrijd fluiten, grensrechter zijn, oud papier ophalen of
helpen schoonmaken? Neem dan contact met ons op!

We zoeken vrijwilligers voor:

end faq

volgende wedstrijd:

28-10-2018 14:00

Haren - Harkstede

Webshop Sportmaat

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Van Harte Gefeliciteerd!

Wassim Akodad (15)