MIX-Toernooi 24 en 31 oktober!

Omdat alle voetbalwedstrijden zijn afgelast, organiseert vv Harkstede voor alle jeugdleden een 6x6 voetbaltoernooi.

Programma:

  09:30 - 10:30       JO8. O9 en O10
  11:00 - 13:00       JO11, O12 en O13
  13:30 - 15:30       JO15, O17 en O19

Aanmelden:
Wil je zaterdag 24 oktober meedoen meld je aan bij je leider voor donderdag 22 oktober!

Corona-maatregelen:
Omdat we ons houden aan de Corona richtlijnen is er tijdens het toernooi geen publiek.
De andere maatregelen blijven ook van kracht.

(19-10-2020)

Pasfoto app O13 en ouder!

Belangrijk voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder, is dat zij een correcte pasfoto in de app hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Alle competitie-wedstrijden afgelast!

In verband met de aangescherpte richtlijnen van de maatregelen van de RIVM zijn alle competitie-wedstrijden voor de komende 4 weken afgelast.
Ook de trainingen van de senioren gaan niet door!
Gelukkig kunnen de trainingen van de jeugd doorgaan.

(14-10-2020)

Teamfoto van JO9-2!

Teamfoto Harkstede JO9-2

Leiders/Trainers graag zelf zorgen voor een teamfoto voor de teamgegevens op de website.
De teamfoto mag met leiders en trainers erop en vermeld ook de
voor- en achternamen van iedereen. En welke spelers verhinderd waren.

TIP: Neem uit voorzorg wat meer foto's, het liefst van voren en graag zo dichtbij mogelijk
en let aub op de zon! De foto (ca 1200 px) kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp 06-13516123 gestuurd worden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
Martha Posthumus (website)

Klik Hier voor het album met de teamfoto's van 2020-2021...

(11-10-2020)

Harkstede JO11-1G najaarskampioen!

Zaterdag 3 oktober is Harkstede JO-11 1 kampioen geworden. 5 Overwinningen uit 5 en een doelsaldo van 39-9 was ruim voldoende om promotie naar de 2e klasse af te dwingen. Het was niet meer dan verdiend, want ze waren deze competitie veel te sterk voor de tegenstanders.

Vooraf weet je nooit hoe een team zich gaat vormen want het nieuwe eerste team had spelers die uit maar liefst 4 verschillende teams kwamen! Maak daar maar eens wat van! Maar dat ging probleemloos. Keeper Bryan had een prima seizoen. Soms stond ie zich wat te vervelen tussen de doelpalen, maar als het gevaarlijk was, werd ie scherp. Met mooie katachtige duiken heeft hij het team soms door wat mindere periodes heen geholpen, gesteund door de toppers achterin. Sterspeelster Valentina is de bescheidenheid zelf in het hart van de verdediging. Ze oogt wat stil, maar is mega-betrouwbaar. Vele aanvallertjes die denken “maar met een meisje” te maken te hebben komen van een koude kermis thuis als ze de bal kwijt zijn. Terecht dat ze tegen van HS’88 ook de speelster van de dag prijs kreeg! Oskar is ook altijd achterin te vinden. Hij heeft duidelijk aan zijn conditie gewerkt, want de sprintjes om de gaten dicht te lopen liegen er niet om. Oskar heeft duidelijk zicht op waar de bal heen moet en vele succesvolle aanvallen beginnen met een onschuldig passje van hem. Nieuw in het team was Jorik. Hoewel eigenlijk middenvelder, bleek hij onmisbaar achterin. Met mooie onderscheppingen en acties naar voren toe, was hij één van de belangrijkste spelers bij omschakeling van verdediging naar aanval.

Sven is ook zo’n speler die liever vooruit speelt dan naar achteren. Daarom staat hij nu op de Sven-plek, net iets voor de verdediging. Groot, sterk en snel mag hij eerst helpen de aanval te stoppen om daarna mee naar voren te stormen en ook doelpuntjes mee te pakken. Groot compliment voor hem dit jaar is dat hij een echte teamspeler is geworden: niet altijd voor eigen succes gaan maar veelal geeft ie de bal aan een teamgenoot die er beter voorstaat.Een andere reus op het middenveld is Ollie. Nu het team niet meer zo afhankelijk is van zijn doelpunten, kan hij zich als aanvallende middenvelder mee richten om de ballen naar de spitsen brengen of naar de zijkanten waar de ruimte is. Hij is onmisbaar in de opbouw en dat terwijl we zijn beruchte afstandsschoten nog niets eens zo gezien hebben.Eveneens voorin vinden we aanwinst Marijn. Watervlug en met een ongekend oog waar hij moet gaan staan. Geen wonder ook dat hij de topscorer is van het team en er zelfs tegen Wildervank maar liefst 6 in een wedstrijd wist te maken. Zijn grote wapen is zijn versnelling waardoor hij ineens tussen 2 verdedigers doorschiet en scoort.

Aan de zijkanten vinden we Joost en Inez. Joost is zonder bal soms nog even zoekende naar de juiste plek op het veld, maar aan de bal is het een ander verhaal. Snel en handig schiet ie langs tegenspelers om de bal dan keurig in het midden af te leveren bij zijn teamgenoten of soms gewoon zelf te scoren. Inez is ook een leuke verrassing. Die komt al het veld op om er eens goed voor te gaan. Ze werkt zich een slag in de rondte en verovert heel veel ballen! Deelt er iemand een tikje uit, dan is ze zeker niet te beroerd om lik-op-stuk te geven. De derde flankspeelster speelt al langer in het team: Dieke. Dieke is heel erg belangrijk voor het team. Als zij goed draait, dan speelt de rest ook beter. Veel gevaarlijke aanvallen eindigen bij haar. Ze is altijd aanspeelbaar en is heel handig om tegenspelers kwijt te raken en een levensgevaarlijke voorzet af te leveren. Veel van de doelpunten zijn met haar als assist-gever. Als laatste is onze jongste speler: Duncan. Een type speler die we eigenlijk nog misten. Terwijl de rest niet in de spits wil spelen, is er voor hem maar 1 plek waar hij op zijn best is: in de punt van de aanval! Hij loert op de gaten in de verdediging en, heel belangrijk, jaagt meteen al op de bal. Tegenstanders kunnen niet rustig opbouwen omdat Duncan ze al op de huid zit. Met zijn vele doelpunten heeft hij een belangrijk aandeel in het team.

Wat het dit miniseizoentje zo leuk maakt is dat er vanaf dag 1 al een team stond, dat elkaar de bal gunde, bereid is om foutjes samen op te lossen, rugdekking te geven en vooral samen te vieren als er een doelpunt wordt gemaakt. Met dank aan Gert-Jan die het spelsysteem heeft bedacht en ze daarop bijstuurt en regelaar Douwe die alle tijden doorgeeft. En de trouwe ouders/supporters die elke keer maar hard staan te juichen langs de lijn! Zo is het leuk spelen samen.

 

Tom Spits (5-10-2020)

Van harte gefeliciteerd kanjers van JO11-1G!

NIEUW: Richtlijnen voor leden vv Harkstede!

We willen als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom moeten we er met elkaar voor zorgen dat we ons houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden. 
Hieronder volgen de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.

Op en om het veld: Houd je aan de instructies en aangebrachte looplijnen voor op en om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel. Iedereen boven 18 jaar houden 1,5 m afstand. We wijzen elkaar erop als de 1,5 m niet in acht wordt genomen.
Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

Kleedkamers: Bij de trainingen blijven de kleedkamers gesloten.

Wedstrijdprogramma: Alle wedstrijden voor de komende 4 weken zijn afgelast!

Kantine: Is gesloten, ook bij trainingen. Er worden geen consumpties verkocht!

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Bestuurskamer: De bestuurskamer blijft gesloten.

Bezoekers: Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Klik Hier voor meer vragen over Coronavirus en voetbal...


We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.


Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

aangepast op (14-10-2020)

Spelregelbewijs inloggen bij voetbalmasterz.nl!

Let op! Het mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor je spelregelbewijs is het mailadres dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de secretaris of ledenadministratie van je vereniging laten aanpassen. Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden.

Je logt in met je KNVB account via www.voetbalmasterz.nl/inloggen. Heb je nog geen KNVB account? Via www.voetbalmasterz.nl/inloggen kun je je registreren om een account aan te maken.
Je heb geen aktivatiecode meer nodig!

Kijk hier voor meer info over het spelregelbewijs...

(06-09-202

Met spoed Vrijwilligers gezocht voor de Kantine!

We zijn op zoek naar enthousiaste leden, ouders of andere belangstellenden, die zich willen inzetten voor de kantine.
Je wordt verwacht om op speeldagen alle voorkomende cateringwerkzaamheden in onze kantine, de Voltreffer, te doen.
Bij de jeugd is dat op de zaterdag alle teams te voorzien van fruit, limonade, koffie en thee.
Op de donderdagavond en de wedstrijddagen: zaterdag of zondag. Altijd in overleg.
Extra taken zijn het openen en sluiten van de kantine, kas- en sleutelbeheer en het begeleiden van ouderhulp die vanuit teams komt helpen in de kantine.
Minimumleeftijd is 18 jaar.

Informatie en aanmelden:
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel/app:
Marjolijn Jongens 0642092854
Yvonne Grimme 0651919885

 (01-09-2020)

KNVB nieuws

Zelf verplaatsen van wedstrijden in datum en/of tijd

Voor verenigingen is het mogelijk al ver voor de daadwerkelijke wedstrijden de aanvangstijden van thuiswedstrijden aan te passen. Dit kan via Sportlink Club onder het menu Wedstrijdzaken en vervolgens te kiezen voor accommodatiebezetting.

Verenigingen kunnen zowel in de categorie A als de categorie B tot acht dagen voor de wedstrijd via de accommodatiebezetting van Sportlink eenzijdig de aanvangstijd aanpassen. Dit geldt voor alle wedstrijden in de categorie A, met uitzondering van de standaardteams heren en vrouwen tot en met de eerste klasse, en alle divisiewedstrijden in het jeugdvoetbal. Alle betrokkenen krijgen achteraf via de wedstrijdwijzigingen bericht. Is de termijn korter dan acht dagen, dan kan een wedstrijd alleen worden verplaatst in onderling overleg en met goedvinden van de competitieleider.

Klik Hier voor meer informatie over het verplaatsen van wedstrijden....

 

 Verplaatsen en Wisselspelers in Bekerduels

In het weekend van 29 en 30 augustus start voor de meeste teams het seizoen 2020/’21 met een bekerwedstrijd. Ook in de weekenden van 5/6 en 12/13 september wordt er gespeeld voor de beker. Vanaf 19/20 september begint de competitie.

Verplaatsen Bekerduels uiterlijk naar 17 september...

 

Meer wisselspelers toegestaan in bekercompetitie
Vanwege de lange periode dat voetballers niet hebben kunnen spelen, is de regelgeving voor het aantal wisselspelers dat is toegestaan in de bekercompetitie voor een aantal categorieën aangepast voor het seizoen 2020/’21. Zowel bij de jeugd als senioren zijn meer wisselspelers toegestaan.

Oefenwedstrijden toevoegen aan voetbal.nl via Sportlink Club

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voor de meeste verenigingen binnenkort van start. Dat betekent dat er veel oefenwedstrijden op het programma staan. Je kunt nu gemakkelijk zélf oefenwedstrijd toevoegen aan bijvoorbeeld de clubsite. Handig voor spelers, trainers, scheidsrechters en bezoekers.

Klik Hier voor meer informatie...

(15-8-2020)

end faq

Hoofdsponsors

 

 


 

 

 

 

 

Sponsorslideshow

Van Harte Gefeliciteerd!

Geen leden Jarig!

 

Rookverbod geldt voor
het hele sportpark!

 

 

 

Er zijn 71 gasten online