Word Vrijwilliger bij vv Harkstede!

Teamfoto's voor de website!

Oproep voor  de leiders of trainers om zelf te zorgen voor een teamfoto voor de website, zodat ze bij de teamgegeven kunnen staan.
Teamfoto graag met leiders en trainers en vermeld ook de voor- en achternamen van iedereen. En welke spelers verhinderd zijn.

TIP: Neem uit voorzorg wat meer foto's, het liefst van voren en graag zo dichtbij mogelijk en let aub op de zon!
De foto (ca 1200 px) kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp 06-13516123 gestuurd worden of via facebook bericht gestuurd worden.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking!

Martha Posthumus (webmaster)

Pasfoto inleveren voor spelerspas!

Er zijn een aantal spelers/leden, die nog een pasfoto moeten inleveren voor de spelerspas. Zonder geldig spelerspas ben je niet speelgerechtigd!

Pasfoto met naam achterop graag inleveren bij:

Albert Koers:
Laan der Kruisheren 31 te Harkstede

(bijgewerkt op 14-02-2017)

Geen waardevolle spullen in kleedkamer!

Er zijn in oktober 2016 leden slachtoffer geworden van diefstal van spullen uit de kleedkamer.

We willen iedereen adviseren om geen waardevolle spullen achter te laten in de kleedkamers tijdens trainingen en wedstrijden. Laat als het kan, mobiele telefoons, geld, etc. thuis of geef deze in bewaring bij jouw trainer, leider of ouder(s). En sluit indien mogelijk de kleedkamers af.

vv Harkstede is niet aansprakelijk voor verdwenen spullen, neem dus je eigen verantwoordelijkheid in het veilig stellen van je eigendom.

Bestuur vv Harkstede

(23-10-2015)

Vacaturebank vrijwilligers!

• Wedstrijdsecretaris Jeugd
  • Scheidsrechterco√∂rdinator Jeugd
  • Kantinemedewerkers
  • Organisator voor klaverjasavonden
  • Kledingcoordinator gezocht

Klik Hier voor meer informatie...

end faq

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Van Harte Gefeliciteerd!

Bram Heeres (25)sling.gif